Finska

Jag har alltid viljat lära mig finska, fråga mig inte varför, jag bara har det. Även om så alla andra i min omgivning inte alls tycker om det finska språket så är det något i mina öron som får det att låta väligt fint. Så, nu har jag bestämt mig för att börja lära mig finska, lite i alla fall. Hade en vän när jag var mindre och hon kom just ifrån Finland, kanske därifrån..? Nej det var innan dess :) I alla fall så hittade jag för några dagar sedan en blogg som skrivs just på finska (dock även med en engelsk översättning också) jag menar varför inte passa på att lära mig nu om jag ändå hittat en blogg som kan vara till hjälp. Jaja, vi får se hur det går ;)  
Bloggen jag följer som har fantastiska bilder btw har ni här: http://pictureputtonen.com
 
I övrigt har jag haft en väldigt lugn och solig dag idag, bränt mig lite här och var också. Men,men, ingen sommar utan att bränna sig, eller hur var det? 
 
Långt under mig det ligger som en tavla, det vackraste i världen man kan se
Både skogar, sjö och strand, blir ett enda sagoland, när man ser det lite grann såhär från ovan.
 
Yttligare en sak ni inte ska fråga mig varför, är varför jag i all världen har haft låten Lite grann från ovan av Edvard Persson på huvudet hela dagen. Stolt skåning? Ja, det kanske man kan säga att jag är, men jag föredrar gärna annan musik. Så nej, nu ska jag lyssna på The Tallest Man On Earth's nya album och rita lite. 
Nya bilder och kanske en och annan skiss dyker nog upp i morgon. Hörs då // A3MB
Till top