Mina åsikter

Ja jag har sett, hört, läst, vet och kan inte säga annat än att trots att man inte är så troende så, besvikelsen, rädslan och skammen att tillhöra Svenska kyrkan, jodå den finns där 
 
Kanske är jag lite politiskt intresserad ändå, eller det är vad jag inbillar mig. Eller så kan det förståss också vara så att folk gör mig förbannade och provoserad, och jag vill få chansen att uttrycka mina åsikter.
Det var nyligen val och trots att jag inte är så påläst, duktig eller insatt i politiken så gick jag såklart ändå och röstade. "Invandare ska inte tro att dem kan komma hit och ta våra jobb. Men dem ska heller inte tro att de kan komma hit och leva på bidrag" Ursäkta mig? Men vad fasen ska dem göra då? En del politiska partiers värderingar förstår jag mig bara inte på.
 
Läser etik och morral på Religionen och såg en film i skolan härom dagen och jag tänkte mig att det är väl någon mellanmjölks variant som man kan halft sova sig igenom och det var det också. Till viss del, fram till det blev provoserande och skrattretande.
En muslimsk palestinsk familj som flyttar in i en lägenhet där det olyckligtvis bor en jude ovanför, och så går hela filmen ut på att dem ska komma överens eller nått. En fråga bara, hur innefattar det etik och moral?! Nej, just det.
Människor som blir krängta för vilka dem är, klart att invandrare allltid går runt med en kniv i fickan och att deras avsikter är mörda någon så fort dem hamnar i bråk. Klart att juden ska hatas för att han pekas ut som jude pågrundav sjtjärnan som hängde på dörren. Say what?
Det här är inte etik och moral, det är för fan hot mot folkgrupp och en åter igen förfalskad uppmålad bild av invandrare. Undra när denna film spelades in...
 
 
 
 
Till top