29 december

Min födelsedag var toppen! 
Denna födelsedag har jag verkligen kunnat njuta och ta in all uppskattning. Att alla kom för att fira mig.
Blev väckt i på morgon av mamma och pappa och nytt för i år kom Ronaldo (syrrans hund) och pussades i ansiktet. Inte direkt vad jag förväntat mig då det sagts att vi skulle börja passa honom vid lunch och det då var morgon. 
Men det gick bara bra. Timmarna passerade och än en gång stod man halvklar då de första gästerna anlände. 
Hela släkten minus de äldsta kusinerna. Men fick Lund-bo bröderna på besök istället. Syrran med sambo kom sedan efter att firat jul med sambons familj i ett par timmar. 
21, ett år äldre. Men mentalt känns det som fem. Allt som hänt iår är otroligt, jag har växt otroligt mycket som person. Sorgligt nog, endast ett år bak i tiden, stod jag precis som nu, dagen efter tankarna att alla blivit tvingade att befinna sig här under hela kvällen den 29, ett bord med presenter som bara var överflöd,  klädd i en klänning så att alla blev nöjda och skulle säga att jag var fin. Och med en sista önskan, låt inte min 20'de födelsedag bli min sista. 
Idag är jag 21 och lyckligare än någonsin tidigare. Jag kan ta vara på uppskattningen, kärleken och värmen personerna kring mig sänder. En kram är aldrig för mycket. 


Till top