En kaffe i solen

Nu är skolrutinerna tillbaka och jag sitter här och läser sagor (religion Hinduism-Buddism)
Hade mer än gärna fortsatt att läsa ett par sidor i boken ovan som jag gjorde i eftermiddags efter skolan. Men ska man kunna provet till imorgon så får man jobba hårt. Får sätta på lite disney musik för att lätta upp stämningen. "Vi avslutar varandras.."  "- Smörgåsar! "  Så gullig låt. 
Och innan ni börjar tro att jag är allt för kritisk vill jag bara säga att, jag har absolut ingenting emot vad folk tror på när det gäller religion. Ni får tro på det ni vill om det är så är att molnen är rosa eller ett liv efter döden. I mina öronen låter i alla fall allting gällande religion som sagor, kanske är vi för många realister här i Sverige eller så är vi bara smartare på något sätt. Jag säger givitvis inte att alla som bor i Sverige inte har en tro för det har dem, nästan alla, men jag är inte en av dem. Men lov att framföra sina åsikter får vi ju alla inte sant? Sen att vi inte håller med allt och alla är en helt annan sak.
Nej, nu ska jag råplugga lite till innan jag tar en paus för att titta på Talang. Rackartygarnar är tillbaka! :-) Tycker dock det är så skumt att se dem där när man annars enbart ser dem på Youtube, men kul är det.
Ha en fortsatt fin kväll gott folk. Hojj
 
 
Till top